پاورپوینت پروبيوتيک ها

دسته بندي : پاورپوینت » صنایع غذایی
نوع فایل: power point

قابل ویرایش 10 اسلاید



قسمتی از اسلایدها:

نکاتي در مورد پروبيوتيک ها:

1.اثربخشي پروبيوتيک‌ها تا زماني است که پروبيوتيک مصرف شود. نمي‌شود گفت يک سال پروبيوتيک بخوريد و خودتان را بيمه کنيد. مصرف اين مواد بايد مداوم باشد.

مکمل‌هاي غذايي به صورت قرص که در حال حاضر در بازار ايران، بيشتر وارداتي هستند، بايد حتما داراي روکش محافظ باشند تا باکتري‌هاي مفيد، حين عبور از معده، در اسيد معده از بين نروند.
فرآورده‌هاي لبني، بهترين حامل پروبيوتيک‌ها محسوب مي‌شوند. البته هنوز غني‌سازي لبنيات با پروبيوتيک‌ها خيلي رايج نشده.
موز، عسل، مارچوبه، کنگر فرنگي، سير و پياز حاوي موادي هستند که باعث مي‌شود باکتري‌هاي پروبيوتيک بهتر رشد کنند. البته براي اثر بخشي بايستي مقادير زيادي از آن‌ها مصرف شود.
افرادي که آنتي بيوتيک مصرف مي‌کنند، دچار اسهال، عفونت مخمري مهبل و يا دچار سوءتغذيه هستند، در اولويت مصرف پروبيوتيک‌ها قرار دارند.
بايو چيست؟

بايو گونه اي پروبيوتيک است که هضم و جذب مواد خوراکي درون دستگاه گوارش به کمک آنها انجام مي شود اين پروبيوتيک هاي سودمند همچنين سيستم ايمني طبيعي بدن را برمي انگيزد تا بهتر بتواند در برابر عوامل بيماري زا مقاومت کند . بايو ماده اي طبيعي است که به رشد کودکان ، بزرگسالان ، جوانان و تامين تندرستي آنان کمک مي کند .



فهرست مطالب و اسلایدها:

تعريف پروبيوتيک

پروبيوتيک چيست؟

کار پروبيوتيک

دانش پروبيوتيک

شناسنامه پروبيوتيک

نکاتي در مورد پروبيوتيک ها

بايو چيست؟

چرا از ماست بايو استفاده مي کنيم ؟

نتيجه گيري
دسته بندی: پاورپوینت » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6059 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt_قابل ویرایش

تعداد صفحات: 10

حجم فایل:126 کیلوبایت

 قیمت: 18,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252